home        menu        catering        contact

indonesisch eethuis & catering

Depot Podjok
 
 

Het begon allemaal in 1999. Bapak Tokan Machsun opende op de voormalige Pasar Malam Besar (nu Tong Tong Fair) op het Haagse Malieveld een eetstand. Depot Podjok was een feit. De gepassioneerde kok vond een goede manier om zijn liefde voor Indonesisch koken te tonen. 
Vele bezoekers van de Tong Tong Fair kennen Depot Podjok inmiddels van haar malse sate kambing, authentieke tahu telor en de bekende iga kambing. Bapak Tokan Machsun levert de kwaliteit van de gerechten en zorgt dat deze gewaarborgd blijft. Dit resulteerde tot vijf keer toe het winnen van de Zilveren Rijstlepel, de fel begeerde culinaire prijs van de Tong Tong Fair.


Onze gerechten worden volgens de authentieke Indonesische keuken bereid. Depot Podjok kent haar oorsprong uit de Oost Javaanse keuken en maakt voor een aantal gerechten ook uitstapjes naar de andere eilanden. Dit zorgt voor een compleet aanbod aan gerechten wat het archipel Indonesië rijk is.


De Haagse Archipelbuurt is een authentiek Indonesisch eethuis rijker. Geniet van onze gerechten bij onze eethuis aan de Bankastraat. Maak keuze uit onze vaste menu of stel zelf uw eigen menu samen. De gerechten zijn ook af te halen.

 

Welkom op de website van eethuis Depot Podjok

 
Nieuws

-
Openingstijden 
   
maandag 
gesloten

dinsdag- zaterdag 
12:00 - 21:00           

zondag 
16:00 - 20:00

foto: Herwin Wels